Mijn Ebay wishlist: Autumn favorites

ebay wishlist

Net als een heleboel vrouwen hou ik van kopen. Dingen kopen. Kleren, accessoires, onzin, eten, en nog meer onzin en eten.  Daarnaast hou ik net als een heleboel Nederlanders van goedkoop. Dus dan kom je al snel op de ideale combinatie: Ebay, een heleboel onzin en goedkoop. Ik hou dus van ebay. En zo nu en dan sta ik mezelf ook toe om weer eens een hele avond Ebay door te spitten naar zo goedkoop mogelijke kleren/tassen/schoenen, en bestel uiteindelijk een setje oorbellen van €0,40. Maar een mens mag dromen, dus maak ik hele wishlists met alle troep die ik had gekocht als ik teveel geld had. Vandaag deel ik met jullie mijn meest recente wishlist:

s-l1600

Bijvoorbeeld deze jurk voor slechts US $9.70, ongeveer €8,55. Alleen blijft het gokken op de maat. Als dit namelijk een Chinese maat is kun je hem alleen voor je barbie’s gebruiken. Ook leuk.

s-l500

Nog een skaddig jurkje met hoogstwaarschijnlijk een barbie maat. Maar gelukkig ook beschikbaar in XL en 2XL. Dat is nog eens een boost voor je zelfvertrouwen, ha-ha. Maar voor 24 dollar / 21 euro niet verkeerd.

CY1815A19 (2)CY1815A23 (2)

Hier werd ik echt even enthousiast van. Voor mij is dit dus echt perfecte motivatie om te gaan sporten. Adventure Times sportlegging, dit is dus typische onzin wat ik zou bestellen. Waarschijnlijk zijn de leggings half doorschijnend en kun je ze na een maand weggooien… maar wat een prachtding. En nu wordt het nog mooier: hij is amper 7 euro. Naast de advertime times en galaxy leggings hebben ze ook hele mooi leggings volgestouwd met katten, sprookjes en pokémon. Feast your eyes.

gjgfzjk

Nog een jurkje. Ja ook leuk, en mooi, en betaalbaar. Hier te vinden. Graag gedaan.

CYA0232-TM

Take my money. Nee heb ik niet. Maar wel mooi,

awr

En als laatste heb ik nog deze ketting op mijn lijst staan. Bij de six betaal je er 6 euro voor en op ebay 1 dollar. Keuze is dan snel gemaakt, toch?

One thought on “Mijn Ebay wishlist: Autumn favorites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s